Maandag 7 maart live op revive.nl: verkiezingsdebat tussen christelijke kandidaten

Ben jij christen en wil jij ook meer begrijpen over de plaatselijke gemeenteraads verkiezingen? Kom 7 maart naar Nijkerk. Christelijke kandidaten van verschillende partijen geven uitleg en er is tijd om vragen te stellen. Ook zal deze avond vanaf verschillende platformen live uitgezonden worden. Het wordt gehouden op Galvanistraat 23 Nijkerk. Mede mogelijk gemaakt door Family Church, Revive.nl en Daniël van Deutekom

❗De verkiezingen komen eraan! Kom 7 maart naar de politieke informatieavond in Nijkerk, waar diverse christelijke (kandidaat) gemeenteraadsleden ons meenemen in de plaatselijke politiek en hoe je als christen in de politiek vorm kan geven aan je geloof.
👉 Klik hier voor meer informatie: https://www.facebook.com/events/3151819278410193/?ref=newsfeed
👉 Ook zal er ruimte zijn voor vraag- en antwoord. Wil je meer weten over de lokale politiek? Wil je je informeren vooraf aan de verkiezingen? Dan is deze avond in Nijkerk een uitgelezen kans!
✅ De avond wordt georganiseerd door Family Church en Revive NL zal verslag doen. Daniel van Deutekom zal de avond leiden, samen met lokale politicus Lineke Seppenwoolde. Welke vraag wil jij stellen die avond? Stuur het naar info@revive.nl.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen