“Mensen probeerden me steeds te vernederen, maar ik weet: God heeft een perfect plan met mij”

“Als kind in Trinidad herinner ik me op een dag dat mijn neef, een Indiaan, mij met een pantoffel in mijn gezicht sloeg. Hij vertelde me dat ik niet tot de familie behoorde, omdat ik zwart ben”, vertelt Sherma Oriakhi Merselina tegenover Revive.nl.

“Mijn eigen klasgenoten op Curaçao noemden me ‘Sperma’ in plaats van Sherma. Mijn vrienden zeiden me dat mijn benen zo dun zijn, dat ze op tandenstokers lijken.”

“Mijn vrienden zeiden me dat mijn benen zo dun zijn, dat ze op tandenstokers lijken.”

“Ik kreeg te horen dat ik meer moest eten, omdat de wind me anders wegblaast. Mijn leraren op school zeiden dat ik nooit de middelbare school of universiteit zou halen, omdat ik te lief was.”

“Ik kreeg te horen dat mijn mond op een autogarage lijkt omdat mijn tanden vooraan gebroken waren, waardoor ik een halve tanden had.”

Domme nigga’
“Ik zag mensen hun kinderen van mij terugtrekken omdat ze denken dat ik hun kinderen niets te bieden heb, omdat ik nog geen eigen biologische kinderen heb.”

“Ik had een zwarte christelijke collega die me ‘domme nigga’ noemde omdat ik een fout had gemaakt. Ik vertelde haar dat ik deze afdeling zou verlaten en geen klacht zou indienen. Ik heb het gedaan om haar te beschermen tegen ontslag. Ik weet al dat ik geen ‘domme nigga’ ben. Na het verlaten van die afdeling zag ik die collega maandenlang niet meer. Na een tijdje haar weer te hebben gezien, zei ze dat ik ziek was en in het ziekenhuis hoorde. Ik herinner me dat ik op mijn knieën ging bidden voor haar genezing.”

“Ik had een zwarte christelijke collega die me ‘domme nigga’ noemde omdat ik een fout had gemaakt.”

“En ik kan doorgaan en doorgaan …”

God heeft een perfect plan
“Geliefden, mensen die misbruik van je maken en je pesten zullen er altijd zijn. Maar als u geen standpunt inneemt en gelooft wie u in Christus bent, word je steeds geraakt en je herstelt er niet van.”

“Met alle hobbels die ik heb meegemaakt in het leven, begon ik maar één ding te begrijpen. Ik doe ertoe en God heeft een plan en een missie voor mij. God zal mensen op mijn pad sturen die helpen om Gods plan met mijn leven te vervullen. GOD HEEFT EEN PERFECT PLAN VOOR MIJ. Of de vijand nu wel of niet Gods plan in mijn leven zal staan!

GELOOF JE DAT GOD EEN PERFECT PLAN VOOR JE HEEFT?”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen