Mission Event nieuwe stijl voor jong en oud

Op D.V. 23 april 2022 organiseert OMF Nederland voor de derde keer het OMF Mission Event. Het belooft een boeiende en interactieve dag te worden waarop zending – door een mooie belevingsroute in de openlucht – heel dichtbij komt. Het concept van de dag is opgebouwd rond een wandelroute. Deze route kan worden afgelegd op recreatieterrein Henschotermeer in Woudenberg.

Thema

Het thema is ‘Mind your step’. Tijdens de afwisselende wandelroute wordt zichtbaar gemaakt hoe keuzes in het leven en het nadenken over de ‘stappen’ daarin, ruimte kunnen maken voor de leiding van God. Maarten Kommers, directeur OMF Nederland, vertelt: “Het leven vliegt voorbij, het voelt soms alsof je op een loopband staat op Schiphol en je automatisch door de tijd rolt. Dan hoor je het bekende ‘Mind your step’! Een attentiemoment: Let op wat er nu gaat komen. 

Er is meer dan ons leven hier, er zijn andere volken in andere landen, maar wat weet ik van hen? En wat hebben wij met elkaar te maken? Tijdens het Mission Event nemen we onze bezoekers mee van de loopband af, op ontdekkingstocht langs andere landen, andere bevolkingsgroepen en attenderen hen er op: Mind your step. Welke stap mag jij, samen met God, gaan zetten?

Belevingsroute

Er is een wandelroute uitgestippeld met verschillende stations. Bij elk station staat de bezoeker stil bij een element van zending. De stations zijn afwisselend en gericht op zowel inhoud als ervaring. Deelnemers gebruiken alle zintuigen: zien, horen, proeven, ruiken en voelen. Het programma speelt zich geheel af in de buitenlucht. Het OMF Mission Event is geschikt voor alle leeftijden en deelname is gratis. Een vrije gift mag, maar hoeft niet.

Ontmoetingsplein

De route eindigt op het ontmoetingsplein. Hier staan verschillende stands met informatie over zending. Bezoekers met interesse voor oriëntatie op (uit)zending naar Oost-Azië kunnen terecht bij OMF medewerkers voor een gesprek. Ook is er ruimte voor onderlinge ontmoeting en is er een nieuw kinderboek verkrijgbaar. Daarnaast verzorgt OMF live aanbiddingsmuziek en is er mogelijkheid voor het nuttigen van een versnapering.

Aanmelden

Het OMF Mission Event wordt op 23 april 2022 van 10.00-16.00 uur gehouden op recreatieterrein Henschotermeer, De Heygreaeff 2 in Woudenberg. Het programma is zo ingericht dat bezoekers binnen 2 uur hun wandelroute af kunnen maken. Online aanmelden incl. het kiezen van een tijdsblok is verplicht. Dit kan via https://omf.org/nederland/missionevent

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen