Oekraïense vrouw en meisje gered van mensenhandelaren door leiding Heilige Geest

De evangelist Ben Fitzgerald is op dit moment met zijn team bij de Oekraïense grens. Daar konden ze tot twee keer toe een mensenhandelaar stoppen.
Zoals wij al eerder berichtten zijn er mensenhandelaren actief die het gemunt hebben op Oekraïense vluchtelingen.

Ben Fitzgerald deelt op zijn Instagram over de vrouw: ”Ze is twee keer gered vanavond. Eén keer van een mensenhandelaar en één keer door God. We werden benaderd door een man die ‘alleen vrouwen, kinderen, en ouderen’ wilden vervoeren ‘maar geen mannen’. Zijn verhaal veranderde om de haverklap en we zagen een heel aantal rode vlaggen terwijl we met hem praatten. Uiteindelijk haalden we het Poolse leger en de politie erbij en begonnen het vluchtelingencentrum te scannen op zoek naar hem. Toen ze hem vonden interviewde het hoofd van de politie hem en zijn verhaal klopte niet met wat hij ons had verteld. We geloven dat hij gearresteerd is en ondervraagd wordt. Toen we de vrouw vonden lieten we haar weten dat we haar veilig wilden stellen en dat er ook iemand is die haar hart veilig wilt stellen, voor altijd. Zijn naam is Jezus. Ze werd erg aangeraakt en werd genezen van haar verwondingen die ze tijdens haar reis van de Oekraïne had opgelopen. Toen werd ze gered, vrijgezet en ontving echte vreugde, ze is gevuld met de Heilige Geest en kreeg een digitale Bijbel in haar eigen taal. God is overweldigend good en krachtig om te redden!”

Ook een klein meisje is waarschijnlijk gered van mensenhandel.
Fitzgerald vertelt hoe zijn team daarbij hulp kreeg van de Heilige Geest: ”Dit gebeurde op het treinstation. Een jong meisje werd benaderd door een man. Hij zei tegen haar moeder: ”Ik zal dit meisje meenemen naar een ander land en haar helpen.” Ik ben zo trots op ons team, want zij opereerden in de onderscheiding van de Heilige Geest, hoorden het en stopten het. Ze baden voor de familie en gaven de liefde van Jezus. Ze waren zo open voor God. Als je deze man ergens bij de grens ziet, kijk naar de hand tatoeage en rapporteer aan de politie. Dankjewel voor alle gebeden. Ze werken!”

Laten we blijven bidden voor de veiligheid van de Oekraïense vluchtelingen. Dat mensenhandel en onrecht geen kans kan krijgen. En voor bescherming, liefde en zorg voor deze gevluchte mensen.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen