Open Doors kondigt eerste Avond van Gebed 2022 aan: “Een muur van gebed om onze vervolgde broers en zussen heen”

Donderdag 20 januari houdt Open Doors de eerste Avond van Gebed van 2022. De organisatie schrijft op haar website: “We willen een muur van gebed om onze vervolgde broers en zussen heen zetten.” De avond past in een reeks gebedsavonden waarin Open Doors met zoveel mogelijk christenen samen wil bidden voor de vervolgde kerk. Dat gebeurt online via een livestream.

De gebedsavond op 20 januari zal in het teken staan van de Ranglijst Christenvervolging 2022. Een dag eerder, woensdag 19 januari, wordt die lijst vrijgegeven. Een vervolgde christen uit Noord-Korea zal tijdens de Avond van Gebed diens verhaal delen. Ook zal er gedeeld worden over de noodzaak van voorbede voor de vervolgde kerk.

Voormalig Tweede Kamerlid Joël Voordewind zal spreken tijdens de avond. Eline Segers zal een aantal liederen zingen waarbij ze door Jan Willem van Delft op de piano begeleid wordt.

Meedoen
Mocht je mee willen doen aan de Avond van Gebed, dan kun je je nu al aanmelden. Open Doors stuurt je dan een dag van tevoren een mail met de link naar de livestream en een lijst met gebedspunten.

Mocht je 20 januari niet mee kunnen bidden, maar wel voor vervolgde christenen willen bidden, dan is er op 20 januari een gebedspakket beschikbaar op de site. Daarin vind je video’s en gebedspunten die je op een later moment kunt gebruiken.

Klik hier voor meer info of om je aan te melden.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen