Piet getuigt over de impact van stille tijd in zijn leven; ‘Het was de ontbrekende schakel’

In een video op het Youtube kanaal van Xpedition Glory deelt Piet zijn getuigenis over het implementeren van stille tijd in zijn leven. Piet: “Ik begon met 5 minuten en nu zit ik vaak een uur stil voor de Heer, ik merk dat het mijn hele leven op orde begint te maken”

Stille tijd houden was niet altijd vanzelfsprekend voor Piet. Zijn idee van stille tijd was vooral veel doen, aanbidden met zijn gitaar en liederen zingen in een gevende houding. Maar zo vertelt hij: “Ik werd geconfronteerd door een broeder in de gemeente dat hij zat en stil was voor God. Dat sprak mij heel erg aan omdat ik nooit stilzat voor God. Ik ben ermee begonnen om echt stil te zijn.”

Hoewel het de eerste keer zelfs moeilijk was voor Piet om 5 minuten stil te zijn, doet hij dit inmiddels vaak een uur.

“Ik merk dat god verlangens wegneemt uit mijn leven die niet goed zijn en dat ik meer hoop krijg, meer geloof en meer kracht”

“Als je stil bent voor God kom je helemaal tot rust en dat is iets wat er nog ontbrak in mijn leven. Je merkt ook wat er in je leven speelt, God zet je stil bij dingen en laat je over dingen nadenken die je normaal gesproken wellicht wegstopt. Het is een geweldige manier om tot rust te komen en op orde te komen. Ik merk dat God verlangens wegneemt uit mijn leven die niet goed zijn. Ik merk dat ik meer hoop krijg, meer geloof, meer kracht.”

Bekijk hier zijn volledige getuigenis:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen