Sean Feucht, wiens vader aan hersentumor overleed, ziet vrouw van hersentumor genezen: “Dit is pay back!”

‘God geneest, redt en herstelt vandaag nog steeds!’ schreef Sean Feucht dinsdag op Facebook. Tijdens een aanbiddingsavond in Chattanooga, Tennessee, genas een vrouw wonderbaarlijk van een hersentumor. “Deze genezing is PAY BACK voor mij!” laat hij weten, waarna hij deelt over de donkerste periode in zijn leven toen zijn vader aan een hersentumor overleed.

In een filmpje op Facebook vertelt Sean: “Vandaag was een emotionele dag voor mij. Er kwam een getuigenis binnen van een genezing van een hersentumor. Jaren geleden overleed mijn vader aan een hersentumor, dat was de moeilijkste tijd van mijn leven.”

Wanhoop
“Het dreef me tot wanhoop en was een seizoen van donkerheid waarin ik wanhopig probeerde God te vinden. Ik bad tot Hem en zei: ‘Heer, we gaan overwinning zien, we gaan hersentumoren zien verdwijnen.’ In Spreuken staat dat wanneer een dief betrapt wordt, hij zevenvoudig moet terugbetalen. In Exodus 22 staat ook dat wanneer een dief steelt, hij het dubbele moet vergoeden.

Ik heb ervoor gebeden dat we dat zouden gaan zien. Natuurlijk heb ik de getuigenissen van de afgelopen tijd tijdens de aanbiddingsavonden meegekregen, maar dit is de eerste keer dat ik de MRI-scans met eigen ogen heb gezien. Op de eerste was een hersentumor te zien en op de tweede was te zien dat de tumor compleet verdwenen was.”

Wonderen
Sean vertelt dat een echtpaar wanhopig bij een van de aanbiddingsavonden van Let us Worship in Chattanooga verscheen. “Zij had een hersentumor, maar toen de aanbidding begon, werden veel mensen genezen. Een man kwam uit de rolstoel. Er gebeurden veel wonderen en we besloten het evenement met vier avonden te verlengen.

Maar die eerste avond baden we voor mensen met hersentumoren, waarna de vrouw zei: ‘Ik denk dat ik genezen ben. De pijn is weg, ik heb geen hoofdpijn meer.’ We waren enthousiast, maar  het mooiste is om het bewijs op papier te zien en de artsen perplex te zien staan. Dan weet je dat de genezing onmiskenbaar is.”

MRI-scan
Het duurde een tijd voor het echtpaar een afspraak in het ziekenhuis kon krijgen. Maar toen ze daar kwamen, was op de MRI-scan te zien dat de tumor compleet verdwenen was. “Dit is geweldig, het is onweerlegbaar!”, vertelt Sean. “De arts wilde niet eens voor de camera komen, omdat hij er geen woorden voor had. Het is ongelooflijk.

Ik heb hiervoor gebeden sinds mijn vader overleed; dat we aanbiddingsavonden zouden zien waarbij hersentumoren zouden verdwijnen, dat mensen zouden genezen. Dat we artsen perplex zouden zien en God de eer zouden geven. “

“We hebben zoveel tegenstand ervaren, maar dat hoort er allemaal bij. Avonden als deze, dat is waar het allemaal om gaat”, zegt Sean. “En we moeten geloven dat als God het voor dit echtpaar heeft gedaan, Hij het ook voor jou wil doen.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen