Stichting Heart2Heart organiseert online mini zomerweek

Van zaterdag 25 juli t/m vrijdag 31 juli organiseert Stichting Heart2Heart een online mini zomerweek met elke dag een nieuwe aflevering, waarin bekende sprekers als Willem Ouweneel, Wilkin van de Kamp en vele anderen bemoedigende boodschappen zullen delen over ‘Gods Heartbeat’.

Waarschijnlijk is de organisatie Heart2Heart voor velen nog onbekend. De oprichting van de stichting heeft alles te maken met de Vrij Zijn Zomerweek, die in de afgelopen jaren op vakantiepark Pagedal in Stadskanaal plaatsvond. Hier kwamen duizenden christenen samen om een vakantieweek te beleven met dagelijks verschillende samenkomsten. 

Vrij Zijn ervoer in het voorjaar van 2019 dat zij zich moest gaan focussen op hun media bediening en de groei van de internationale bediening. Om deze reden heeft Wilkin van de Kamp rond die tijd aan Gerard en Lydia de Groot gevraagd of zij de zomerweek wilden voortzetten. Zo ontstond Stichting Heart2Heart. 

Met goede moed begonnen Gerard en Lydia aan de organisatie van de eerste Heart2Heart zomerweek in 2020, die nog in samenwerking met Vrij Zijn zou plaatsvinden. Maar zoals bij vele evenementen, gooide het coronavirus roet in het eten en werd de conferentie helaas geannuleerd. 

Online mini zomerweek
Om de zomerweek toch op een andere manier door te kunnen laten gaan, wordt nu hard gewerkt aan een online mini zomerweek met de vaste bekende sprekers zoals u ook gewend bent bij de Vrij Zijn Zomerweek. 

In de week van 25 juli t/m 31 juli wordt elke avond een aflevering online geplaatst waarin u wordt meegenomen in diverse boodschappen, allemaal rondom het thema ‘Gods Heartbeat’. Heart2Heart nodigt u van harte uit om digitaal aanwezig te zijn bij de mini zomerweek en familie, vrienden en bekenden uit te nodigen!

Hartsvriend worden
Deelname aan de online mini zomerweek is gratis voor iedereen! Wel is er de mogelijkheid om hartsvriend van Stichting Heart2Heart te worden, zodat zij hun werk kunnen voortzetten en in de toekomst weer fysieke conferenties kunnen organiseren. Meer informatie over hartsvriend worden, vind je via deze webpagina.

Aanmelden en meer informatie
Al ruim 800 anderen zijn u voorgegaan en hebben zich aangemeld voor de online mini conferentie. Wilt u zich aanmelden en er digitaal bij zijn? Dat kan! Vul het formulier in op deze webpagina om u aan te melden.

In de komende weken plaatst Heart2Heart updates over de video opnamen en het proces naar de mini conferentie via hun social media kanalen. U kunt Heart2Heart online volgen via FacebookInstagram en YouTube.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen