Tom de Wal over druk op ongevaccineerden: “Wanneer ga jij je uitspreken?”

“De vraag die ik serieus op mijn hart heb, om aan je te vragen: wanneer ga jij je uitspreken tegen onrecht, uitsluiting, discriminatie en racisme? Alleen als het jou raakt, of ook als het anderen raakt?”, is de indringende vraag die Tom de Wal stelt in een extra uitzending van Voice of Faith, over de vraag: ‘Geen zorg voor niet-gevaccineerden?’ Hij geeft aan dat het tijd is om een grens te trekken.

“Veel mensen denken: ‘Ik zit bij die 80 procent gevaccineerden, het beleid raakt mij niet. Maar de Bijbel zegt: ‘je zal de meerderheid niet volgen in het kwaad’. Daarom zeg ik, we moeten deze kant niet opgaan als maatschappij.”

Boosdoeners
Tom vertelt waar je alert op moet zijn als christen. “De duivel werkt met angst en manipulatie, dat is altijd van de duivel. God manipuleert niet, en werkt niet met angst en verdraaide verhalen. Waar angst regeert, kunnen mensen makkelijk gebruikt en misbruikt worden.”

“Wat er nu gebeurt is dat een kleine groep weggezet wordt als boosdoeners. Ongevaccineerden zijn een gezamenlijke vijand geworden.”

Bekijk hier de hele boodschap:

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen