United Hive: zes bijzondere dingen die God afgelopen week deed in Nederland

Elke week zijn er honderden Nederlanders die het evangelie delen met niet-gelovigen. Daar komen vaak mooie getuigenissen uit voort: genezingen, bekeringen, of mensen die voor het eerst een aanraking krijgen met de liefde van God.

Deze verhalen hoor je niet altijd, vandaar dat het geweldig is dat de app United Hive er is. In deze app kun je al je getuigenissen delen én getuigenissen van anderen zien. Je ziet een wereldkaart, waar je een pinnetje op kunt zetten waar de bijzondere ontmoetingen precies plaatsvonden. Revive.nl gaat binnen enkele weken een verbinding tot stand brengen met United Hive, waardoor alle getuigenissen automatisch te zien zijn op onze homepage.

Ook in de afgelopen week, en weken, zijn er weer genoeg mensen die voor het eerst een ontmoeting kregen met God. We zetten enkele korte getuigenissen van United Hive op een rij:

1. Moslimjongen neemt Jezus aan
Sam Jansen vertelt dat hij zaterdag een beeld ontving van jonge mensen die bij de gracht zaten. Ze zagen hen zitten en gingen naar hen toe en deelden Gods liefde en het evangelie met een moslimjongen. Hij werd aangeraakt en nam Jezus aan in zijn hart.

2. Eenzame man werd aangeraakt door Gods liefde
Een man met veel eenzaamheid, teleurstelling en vragen over God, werd geraakt toen Thirza van der Neut met hem over het geloof wilde praten. Ze mochten bidden voor een aanraking met Gods liefde.

3. Meisje geneest direct van migraine na gebed
Arnt vertelt dat hij een sterke hoofdpijn op voelde komen en hij legt uit dat God dit gevoel soms geeft, als teken dat iemand anders hoofdpijn heeft, en hij ervoor mag bidden. Hij vroeg daarom een meisje of ze hoofdpijn had en dat bleek te kloppen. Ze had migraine. Toen ging Arnt bidden en de migraine verliet haar meteen.

4. Drie jonge vrouwen geven hun leven aan Jezus via Omegle
Arnt Vollmar is actief op de chat-website Omegle om mensen over Jezus te vertellen. Hij vertelt hoe mensen via de chat geraakt werden door het evangelie, met als resultaat dat ze zelfs hun leven aan Jezus gaven.

5. Mensen geven hun leven aan Jezus voor de apotheek en vrouw geneest.
Kelly Priscella bad voor een koppel, John en Susie, en ze gaven opnieuw hun leven aan Jezus. Susie ontving ook bevrijding en haar knie werd volledig genezen toen Kelly ervoor bad.

6. Chauffeur ontvangt Jezus na genezing van kleine teen
‘Preachingdrummer’ bad vorige week voor een chauffeur die pijn had na een gebroken teen. De pijn werd steeds minder en dat raakte hem. Daarom nam hij Jezus aan als Redder.

God wil ook door jou heen werken
God werkt in Nederland en Hij wil nog veel meer doen door mensen die zich beschikbaar stellen voor God. Dit zijn maar een paar voorbeelden. Hij wil ook werken door jou! Daarom is dit bericht met deze getuigenissen een aanmoediging om het evangelie te delen met anderen. 

Wil jij op de hoogte blijven van wat God doet in Nederland, of wil je jouw getuigenissen ook delen met de wereld om je heen? Download de United Hive APP!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen