United Hive: wat deed God de afgelopen week in Nederland?

Elke week zijn er honderden Nederlanders die het evangelie delen met niet-gelovigen. Daar komen vaak mooie getuigenissen uit voort: genezingen, bekeringen, of mensen die voor het eerst een aanraking krijgen met de liefde van God.

Deze verhalen hoor je niet altijd, vandaar dat het geweldig is dat de app United Hive er is. In deze app kun je al je getuigenissen delen én getuigenissen van anderen zien. Je ziet een wereldkaart, waar je een pinnetje op kunt zetten waar de bijzondere ontmoetingen precies plaatsvonden. Revive.nl gaat binnen enkele weken een verbinding tot stand brengen met United Hive, waardoor alle getuigenissen automatisch te zien zijn op onze home-page.

Ook in de afgelopen week, en weken, zijn er weer genoeg mensen die voor het eerst een ontmoeting kregen met God. We zetten enkele korte getuigenissen van United Hive op een rij:

1. Suïcidale man wordt gedoopt
Dick beschrijft op United Hive hoe een suïcidale man in de afgelopen maanden drie zelfmoordpogingen heeft gedaan. Zelfs in de afgelopen week nog. Maar inmiddels heeft hij zich bekeerd, liet zich dopen en hij is ook gevuld met de Heilige Geest. Hij is compleet anders geworden.

2. Het evangelie online delen met vreemdelingen
Sam Jansen grijpt de coronacrisis aan om online verder te gaan met evangeliseren. Via een speciale app spreekt hij mensen aan over Jezus, hij is verbaasd over het feit dat mensen zo open zijn. Sam kreeg ook een woord van kennis voor iemand, die geraakt werd door de liefde van God.

3. Jongen geeft zijn leven aan Jezus
Een United Hive-lid onder de naam Preaching drummer, vertelt over Jeroen, die een cd bij hem kwam ophalen. Jeroen bleek de ziekte van Crohn te hebben en toen mocht de drummer voor hem bidden. Uiteindelijk nam Jeroen Jezus aan in Zijn hart.

4. Oudere vrouw geneest van oorklachten
Robert van Loenen beschrijft op United Hive hoe ze dienden in een kerk, waar ze voedsel uitdelen. Er was ook een oudere vrouw waar ze voor gingen bidden. Ze ontving emotionele genezing en ze kon daarna veel beter horen. Ze liep weg zonder gehoortoestel.

5. Collega neemt Jezus aan tijdens de pauze
Kelly Priscilla vertelt dat ze voor haar collega Talitha had gebeden, omdat ze last had van nachtmerries. Het gebed had haar aangeraakt. Daarna gaf ze haar leven aan Jezus. Kelly gelooft dat de man van haar collega zijn leven ook aan Jezus gaat geven.

6. Veertig mensen geven hun leven aan Jezus
Een persoon onder de naam GoMakeDiscipels vertelt dat hij met The River Church in Amsterdam de straat op ging om te evangeliseren. Maar liefst veertig mensen namen Jezus aan op straat.

God werkt in Nederland en Hij wil nog veel meer doen door mensen die zich beschikbaar stellen voor God. Dit zijn maar een paar voorbeelden. Hij wil ook werken door jou! Daarom is dit bericht met deze getuigenissen een aanmoediging om het evangelie te delen met anderen. 

Wil jij op de hoogte blijven van wat God doet in Nederland, of wil je jouw getuigenissen ook delen met de wereld om je heen? Download de United Hive APP!

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen