Utrechtse kerk legt moeders in de watten met ‘Best Life Drive’

De Utrechtse kerk Best Life Church legde afgelopen zondag moeders in de watten: ze organiseerden een Best Life Drive. Vanuit de auto kregen de moeders cadeautjes, een roos, en lekkere dingen.

In verband met de coronacrisis houdt Best Life Church haar diensten online. Normaal gesproken is Moederdag een moment om de moeders in het zonnetje. Dit jaar lukte dat niet. Daarom was de Best Life Drive een creatief alternatief.

Succes
Voorganger Irma van der Boom reageert enthousiast en vertelt tegenover Revive dat het een groot succes is geworden. “Er kwamen zo’n veertig auto’s langsrijden. Daarnaast waren er ook mensen die op de fiets waren.”

“De overige rozen hebben we naar een door corona getroffen verzorgingshuis gebracht waar ze erg blij waren dat we aan hen gedacht hadden.”


Bemoedigend
“Het was bemoedigend om de saamhorigheid te ervaren en te zien dat mensen het ‘kerk zijn’ missen. De moeders en de kinderen waren blij met hun presentje, maar vooral het gevoel van ‘familie’ was enorm. Wij hebben er enorm van genoten.

“Niet iedereen durfde of kon nog maar het was zeer geslaagd en ‘een feestje’! De overige rozen hebben we naar een door corona getroffen verzorgingshuis gebracht, waar ze erg blij waren dat we aan hen gedacht hadden. Een aantal nietsvermoedende voorbijgangers was ook blij en geraakt door het initiatief. En natuurlijk door de cadeautjes.”

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen