Van hernia tot whiplash; God genas mensen van allerlei soorten pijn bij evangelisatieactie in Amersfoort

Evangelist Sebastiaan van Wijland getuigde deze week op Facebook van een vruchtbare evangelisatieactie die vrijdag in Amersfoort gehouden werd vanuit stichting ‘Walking in the Kingdom of God’. Zo’n dertien mensen werden genezen en zes mensen gaven hun leven aan Jezus! Terwijl gelovigen uitstappen, werkt de Heilige Geest in Nederland en worden steeds meer mensen gered en genezen. Gods licht breekt zo steeds meer door in ons land. Lees hier een aantal prachtige getuigenissen van Van Wijland.

Hernia en whiplash
“Ik sprak een vrouw op de parkeerplaats. De vrouw vertelde zelf zieken te genezen door een soort van reiki . Ze had verder geen pijn waar ze nu van af wilde. Toen kwam haar vriendin die aangaf al twee keer een hernia gehad te hebben. De vriending gaf aan nu een 9 op de pijnschaal van 10 te ervaren. Zij wilde wel op dat moment van de pijn af.

Samen stuurden we de pijn weg, waarna ze helemaal verbaast reageerde. Ze kon weer soepel bewegen zonder pijn! Tijdens de zegen werd ze aangeraakt door de Heilige Geest. Daarna nam ze Jezus aan als Heer en werd ze gered!

De eerste dame zag de genezing gebeuren en werd helemaal enthousiast. Eerst had ze geen behoefte aan genezing, maar nu ze de genezing bij haar vriendin had gezien, wilde ze dit niet aan zich voorbij laten gaan. Ze vertelde onder andere een whiplash te hebben die voor weer andere pijn zorgde.

Samen hebben we de pijn weggestuurd. Ze reageerde heel blij en zei dat er wat gebeurde. Haar nekwervel was helemaal warm geworden en de pijn was weg;  ze kon weer normaal haar nek bewegen!”

Schouderpijn
“Ik sprak een man die pijn in zijn schouders had en daar vanaf wilde. Samen hebben we de pijn weggestuurd, waarna hij gedeeltelijk genezen werd. De man gaf toen aan  dat Hij graag Jezus in Zijn leven wilde uitnodigen. Hij werd gered voor de eeuwigheid!”

Rugpijn genezen in de auto
“De Heilige Geest wees me op een man die in zijn auto aan het wachten was. Hij vertelde mij al een tijdje pijn in zijn rug te hebben. Na het horen van een getuigenis wilde hij graag genezen worden. Samen hebben we de pijn weggestuurd en heb ik hem mogen zegenen.

Hierna kwam zijn gezin weer terug en wilden ze gaan. De man was helemaal gelukkig en verbaasd, omdat de pijn echt weg was en hij weer soepel kon bewegen. Ik heb hem kunnen wijzen op ons onderwijs waarin hij Jezus’ liefde zelf kan beantwoorden door mee te bidden. De Heilige Geest gaat met hem verder.”

Genezen en gered
“Een man vertelde pijn in zijn knieën te hebben. Hij had hier al een tijd lang last van en wilde graag genezen worden. Samen hebben we de pijn weggestuurd, waarna hij heel verbaasd aangaf dat de pijn verdwenen was . Hierna kon hij weer normaal bewegen.

Ik mocht hem ook zegenen en hierna wilde hij Jezus’ liefde beantwoorden. De man is uit de macht van de duisternis getrokken en in het Koninkrijk van God gekomen!”

Redding op de parkeerplaats
“Op de parkeerplaats sprak ik twee mannen aan die beide aangaven pijn te hebben. Eén vertelde pijn in zijn rug en linker been te hebben en de ander had al jaren last van rugklachten. Beide mannen zijn genezen! Terwijl ze genazen, heb ik ze mogen zegenen. Hierna hebben ze beiden hun leven aan Jezus gegeven!”

Geen pijnstillers meer nodig
“Bij de fietsen aangekomen sprak ik een man die erg veel pijnstillers gekocht had. Hij liet ze mij zien om aan te tonen onder welke omstandigheden hij functioneerde. De man had zwaar werk en moest al lange tijd pijnstillers gebruiken, omdat hij anders de dag niet door kwam.

Samen hebben we de pijn weggestuurd, waarna die begon weg te trekken. Ik mocht hem zegenen en de Heilige Geest raakte hem aan. Daarna stuurden we de pijn opnieuw weg en deze keer kon hij zich pijnloos bewegen. Daarop gaf de man zijn leven aan Jezus, ook hij werd gered voor de eeuwigheid!”

Litouwse broeder verlost van rugpijn
“Op de terug weg kwam ik een grote vrachtwagen tegen die midden op de weg stond. Een Litouwse vrachtwagen en ik spreek een beetje Litouws. Toen ik met de christelijke chauffeur in gesprek kwam, vertelde hij me dat hij rugklachten had; namelijk pijn in zijn onderrug. Samen hebben we de pijn weggestuurd waarna de man helemaal verbaasd reageerde. Alle pijn was weg en hij kon weer normaal bewegen!”

Foto: Mitchel Lensink via Unsplash

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen