Vrouw breekt met occultisme na een ontmoeting met Jezus

Een vrouw die een leven vol woede leidde vanwege afwijzing, zocht naar de ware zin van het leven. Ze zocht het in het occulte, in voodoo en in andere spirituele ervaringen, maar niets bevredigde totdat ze God ontmoette.

Disfunctioneel thuis
Marisol groeide op in een disfunctioneel gezin. Haar vader was gewelddadig en alcoholist. Uiteindelijk gingen haar ouders uit elkaar toen ze 7 jaar oud was. Als gevolg daarvan was ze jarenlang op zoek naar het gevoel van liefde en veiligheid.

De pijn van het opgroeien in een gebroken gezin maakte Marisol boos. Die woede reageerde ze af op andere meisjes die in een liefdevol en compleet gezin opgroeiden en sloeg hen in elkaar op school. Ze bleef op zoek naar liefde totdat ze via haar beste vriendin een gezin vond waar ze geliefd werd. Daar hielden ze van haar, maar na korte tijd ontdekte ze dat de familie zich bezighield met Santeria en hekserij.

Blootgesteld aan occultisme
Marisol was niet bang voor het occulte, omdat haar stiefmoeder ook met hekserij bezig was. Omdat ze dus eerder blootgesteld was aan occultisme, was haar nieuwsgierigheid gewekt. Ze wilde een ervaring en iets bovennatuurlijks zien. Daarom begon ze op achttienjarige leeftijd de waarheid te zoeken. De volgende zeven jaar besteedde Marisol haar tijd aan het zoeken naar het gevoel dat ze van binnen miste en wilde vinden.

Op 25-jarige leeftijd trouwde ze, maar acht jaar later scheidde ze. Toen vroeg ze om hulp van een voodoo-priester. Uiteindelijk raakte ze afhankelijk van de geesten van wie ze geloofde dat die haar omstandigheden beter maakten.

Deze keer besloot Marisol zich aan te sluiten bij de orde van voodoo-priesters en was getuige van een inwijdingsceremonie. Voor haar ogen zweefde een door demonen bezeten dame door de rituele kamer. Ze werd bang, rende weg en keerde nooit meer terug naar de paranormale wereld.

Uiteindelijk besloot Marisol om een ​​kerkdienst bij te wonen. Daar ervoer ze hetgeen waar ze al haar hele leven naar op zoek was. Ze had eindelijk een echte geestelijke ervaring en aanvaardde Jezus.

“De ontmoeting waar ik echt naar op zoek was, was met God. Het was de Heilige Geest. De Heilige Geest van God heeft me vervuld”, getuigt ze.

Lees hier het originele artikel.

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen