‘We komen voor je kinderen’: voorgangers boos over bizarre muziekvideo Gay Men’s Chorus uit San Francisco

Een controversiële muziekvideo die vorige week op sociale media werd gepost, kreeg niet de reactie waar de producenten op hoopten. Het San Francisco Gay Men’s Chorus plaatste een originele muziekvideo op hun YouTube-kanaal met de titel: “Een boodschap van de homo gemeenschap.” Ook al lijkt het lied ironisch, het schept op dat de LGBTQ-gemeenschap “de kinderen” van conservatieven zou “bekeren” en dat ze “voor hen komen”, aldus CBN News.

De tekst van het lied bespot ouders ook rechtstreeks dat ze niet zullen kunnen voorkomen dat hun kinderen worden beïnvloed door de LGBTQ-agenda, omdat deze voortdurend wordt gepusht door grote media. 

Voorbeelden van verzen uit het lied zijn:

“We zullen je kinderen bekeren – gebeurt beetje bij beetje, stil en subtiel en je merkt het nauwelijks …”

“De wereld wordt vriendelijker, Generatie Z is gayer dan Grindr… We komen voor hen. We komen voor je kinderen… De gay-agenda komt naar huis. De gay-agenda is hier.”

Vervolgens barst het koor samen uit in gezang: “We komen voor je kinderen, we komen voor hen, we komen voor hen.”

Kritiek

De video kreeg onmiddellijk kritiek van gebruikers van sociale media, zozeer zelfs dat de groep de muziekvideo van zijn kanaal verwijderde. De video is echter gekopieerd en opnieuw gepost op sociale-mediakanalen die ouders waarschuwen voor de echte LGBTQ-agenda. 

“Reden 1.462.908 om thuisonderwijs te geven en een gepassioneerd, diep christelijk wereldbeeld te communiceren.”

Ook vele predikanten reageerden op de video: “Reden #1.462.908 om thuisonderwijs te geven en een gepassioneerd, diep christelijk wereldbeeld te communiceren dat uitlegt hoe mannen mannen moeten zijn, vrouwen vrouwen, en allemaal dankbaar zijn voor de gaven en rollen die God heeft gegeven”, aldus predikant en apologeet Dr. Jacobus Wit.

Ook Sean Feucht van ‘Let us Worship’ deed een duit in het zakje, maar wel met een knipoog. Zo zegt hij op Twitter: “KOMEN voor onze kinderen? Nee man. Dat zie je verkeerd. Het Koninkrijk komt voor jullie stad! Morgen!!”

Lees het volledige artikel op CBN News hier
Zie hier het Twitter bericht van Sean Feucht:Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen