Zanger Lou Bega deelt getuigenis bij Gospel Manifestatie Rotterdam: “God redde mij, vergaf alles wat ik verkeerd had gedaan”

De Duitse zanger Lou Bega, bekend van zijn hit Mambo No. 5, kwam met zijn hele gezin tot geloof en gaf vrijdag zijn getuigenis op straat in Rotterdam. Hij deed dat tijdens de Gospel Manifestatie van de Good News Truck.

“God heeft mijn hele familie gered en ik ben zo dankbaar,” getuigt Bega, “want het is veel beter dan wat dan ook in deze wereld. De hele wereld kijkt nu naar mij en mensen denken dat ik dwaas ben, want het kruis lijkt dwaasheid voor hen. Ik herinner me dat ik zelf naar christenen keek en hen dwaze mensen vond, maar zo denk ik nu niet meer.

De avond dat God naar mij toekwam en mij redde, kwam Hij met Zijn vergevende kracht en vergaf alles wat ik verkeerd had gedaan. Toen voelde ik dat mijn Vader hier was; de Vader Die ik nooit had gekend.”

Naast zijn getuigenis vertelde hij over de noodzaak om “juist in deze tijd voor Jezus te kiezen”, deelt de Good News Truck op social media. “Prijs God voor radicale mannen als Lou Bega!” Bekijk hier zijn getuigenis.

God is dichtbij
Zondag was er nog een Gospel Manifestatie in Utrecht. Ook daar werden getuigenissen en het evangelie gedeeld. “Ga God zoeken”, moedigde een deelneemster de toehoorders aan. “Ga op je knieën en ga bidden. God is zo dichtbij.”

De Good News Truck begon op 4 september 2021 in Eindhoven en is inmiddels 46 keer op pad geweest. Uit heel Nederland sluiten mensen zich aan. Ook komen er lokale initiatieven voort uit deze manier van evangeliseren op straat. De organisatie van de Good News Truck roept op mee te bidden voor “nog meer arbeiders en een grotere oogst”.

Foto: Good News Truck

Reacties

Vergelijkbare artikelen

Nieuwsbrief

Lees dagelijks wat God doet in Nederland!

Laatste artikelen